Welkom bij

Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting

De Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting is een woningstichting, opgericht op 10 september 1937 vanuit particulier initiatief ter verbetering van de woningtoestanden in Vught.

Op dit moment beschikt de Stichting over ongeveer 186 woningen, welke allen worden verhuurd. Een deel van de woningen dateert nog uit de tijd van de oprichting van de Stichting, een ander deel is in de tweede helft van de jaren '90 gebouwd. Over het algemeen zijn de woningen van de Stichting van bescheiden omvang.

Vrijkomende woningen van de Stichting worden opnieuw verhuurd aan daarvoor in aanmerking komende bij de Stichting ingeschreven woningenzoekenden. Over het algemeen zijn de woningen van de Stichting bedoeld voor minder draagkrachtige woningzoekenden.

Actueel woningaanbod

Fortstraat 17
  • Aanbod

Beschikbaar ca. 01-05-2019

Vliertstraat 2B te Vught
    Type woning: Appartement

Netto huur per maand: € 590,00
    Service kosten per maand: € 38,00

Interesse? Reageer vóór maandag 22 april 2019!

• Kenmerken

Oppervlakte woonkamer ca. 45m2
    Aantal slaapkamers: 1
    Energielabel: B / 1.17

Appartement gelegen op de eerste etage, balkon, open keuken, hobby kamer, de slaapkamer is ca 12m2 groot.

• Voorwaarden

Belastbaar huishoudinkomen:
    Een persoons onder aow grens < € 22.700
    Twee persoons onder aow grens  < € 30.825

Gezinssamenstelling: 1 of 2 personen

Nieuwe ontwikkelingen

GEREALISEERD 20 sociale huurwoningen Locatie Elzenburg te Vught. De woningen aan de Molenstraat en Brabantlaan zijn verhuurd. Aantal reacties: 120. Er heeft een loting bij de Notaris plaats gevonden.

Burgemeester R.J. van de Mortel heet de eerste bewoner van Elzenburg welkom.

9 woningen Brabantlaan

11 woningen Molenstraat

Onderstaande documenten openen in een nieuw venster

Brief intergrale beoordeling 2018 Autoriteit woningcorporaties