Inschrijfformulier

Om te worden ingeschreven dient u onderstaand formulier volledig in te vullen, verklaren dat u deze volledig naar waarheid heeft ingevuld en akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Aan de inschrijving zijn administratiekosten verbonden, te weten € 25,00.*
Gelieve dit bedrag over te maken op bankrekening NL18 ABNA 0264 5664 75 t.n.v. Ch.E. van Beuningen Stichting, onder vermelding van: Administratiekosten en naam van de woningzoekende.

Zodra wij uw formulier en uw betaling hebben ontvangen plaatsen wij u gedurende minimaal twee jaar op de lijst van woningzoekenden en u krijgt van ons een bevestiging, dit is tevens het bewijs van inschrijving. Na het verstrijken van de twee jaar zullen wij u vragen om uw inschrijving te vernieuwen tegen het dan geldende inschrijftarief.

Liever inschrijven per post?

Dat is mogelijk! Klik op onderstaande document om deze te vergroten. Het document opent in een nieuw scherm.

Van daaruit kunt u uw inschrijfformulier printen, invullen en opsturen.

Uw inschrijving: